Hoofdgerechten

Hoofdgerechten (vanaf 17.00)

Steak van de week €–,–
Malse tournedos met rode portjus €27,25
Hertenrugfilet met gebakken paddenstoelen en sjalottenjus €32,50
Eendenborst met gebakken paddenstoelen en sjalottenjus €24,50
Varkenshaas met brie omwikkeld in spek en met mosterdjus €23,50
Schnitzel Tante Sjaan met champignons, paprika, ui en spekjes gegratineerd met kaas €19,50
Roodbaarsfilet met pittige tomatensalsa €22,95
Zalmfilet met romige witte wijnsaus €20,95
Vegetarische quiche €18,95
Vegetarische strudel €18,95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren (al ons vlees komt van slagerij Ter Weele uit Oene

Menu van de chef

Drie gangen menu met keuze uit vis of vlees €34,50
Drie gangen menu met keuze uit vis of vlees inclusief wijnarrangement €44,50

Voor de kleine eter

Kleine tomatensoep of een plankje brood met kruidenboter en roomboter €2,95
Friet met appelmoes en een kroket of een frikandel €6,95
Friet met appelmoes en kipfluifjes €8,95
Friet met appelmoes en kipnuggets €6,95
Friet met een kipschnitzeltje  €8,95
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *